vineri, 14 iulie 2023

...de-ale prostanilor AnteAI

Îi iubesc pe nostalgicii generației AnteAI.

Nu știu să scrie, nu știu să citească, nu prea gândesc. Practic nu știu unde se află staționați pe acest fir de nisip locuit din Univers.

Dar sunt importanți pentru că părerea lor contează, un drept câștigat în urmă cu 30 de ani, într-o zi de decembrie, fără să acorde vreo atenție faptului că până la drepturi sunt obligațiile.

Afirmarea inepțiilor are loc la o bere caldă sau la o pungă de semințe, sparte și scuipate pe jos (că doar îs biodegradabile).

Cum să nu iubești această țară cu tot cu locuitorii ei, acele valori bâlbâite, plin de haz de cea mai proastă calitate, dar bogați prin mândria locală și patrioți perdanți cu temperamentul geniului persecutat de idiotul de success.

De ce să nu fi fericit în această originalitatea a mocirlei cotidiene plină de speranțe originale ale nebuloasei poporului născut în și sub arcul carpatic.

Plin de ambiție personală înoți ca un patriot transfug spre ospitalitatea tandră și hoață a individului ce-i vinde cioara cu un zâmbet șarmant de subretă turcească, plină de avântul volubil al presei care-i laudă ipocrizia, minciuna și fanfaronada.


P.S. pentru cei mai mult sau mai puțin prostani.

Anunț copiat de pe Facebook.

Apartament de vânzare Uricani județul Hunedoara zona centrala, apartament conține 3 camere 2 balcoane bucătărie și baie, plus uscător de depozitare Se află la 15 km de Stațiunea Straja (trăiască haoticul autocorect 😁… fără punctuație, fără diacritice, hai că merge)

De vreo 2 ani Uricani este stațiune, iar unii nu știu unde locuiesc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu